Посередництво у хабарництві як особливий вид співучасті у злочині - Кваша, О.О. (Держава і право, 2011)
Обґрунтовано, що посередництво у хабарництві є особливим різновидом співучасті у злочині, який повною мірою не охоплюється видами співучасті, передбаченими у ст. 27 КК. Тому обґрунтована необхідність зміни статті 369 КК таким чином: «Давання хабара і посередництво у хабарництві».