Доручення слідчого щодо оперативно-розшукових заходів із встановлення обвинувачених, які переховуються від слідства - Наливайко, Є.О. (Держава і право, 2011)
Досліджено проблеми організації діяльності та взаємодії слідчого та органу дізнання щодо розшуку осіб, які ухиляються від слідства і встановленню їх місця перебування. Обґрунтовується, що у зв'язку з постійним збільшенням кількості осіб, ясі ухиляються від слідства необхідно дослідження на науковому рівні покращення організації взаємодії слідчого органу дізнання.