Технічні особливості функціонування енергосистем при інтеграції джерел розподіленої генерації - Кириленко, О.В.; Трач, І.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Проведено аналіз особливостей, що пов’язані з впровадженням джерел розподіленої генерації в існуючі енергосистеми. Наведено основні зміни в технічних характеристиках таких енергосистем та їх систем керування. Показано ряд особливих режимів, що підлягають контролю при їх роботі.