Короткострокове прогнозування оптових цін на електричну енергію з використанням радіально-базисних штучних нейронних мереж - Блінов, І.В.; Корхмазов, Г.С.; Попович, В.І.; Зозуля, А.М. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Розглянуто використання радіально-базисних штучних нейронних мереж для короткострокового прогнозування цін продажу електричної енергії в оптовий ринок електричної енергії, а також особливості ціноутворення в існуючій моделі оптового ринку електричної енергії України.