Транзисторний інвертор напруги для установок індукційного нагрівання з низькочастотною імпульсною модуляцією та мікропроцесорною системою керування - Герасименко, П.Ю. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2009)
Розглянуто транзисторний інвертор напруги для установки індукційного нагрівання з низькочастотною імпульсною модуляцією та мікропроцесорною системою керування. Дано рекомендації по вибору параметрів регулювання вихідного струму інвертора. Представлені алгоритми роботи мікроконтролера.