До питання про протидію корупції в Україні: політико-кримінологічний аспект - Шведова, Г.Л. (Держава і право, 2011)
Розглянуто окремі проблеми протидії корупції в Україні, досліджено різні політико-кримінологічні аспекти антикорупційної діяльності на сучасному етапі розвитку держави.