Концепції кримінально-процесуальної політики України - Загурський, О.Б. (Держава і право, 2011)
Розглядаються концептуальні питання розвитку, становлення і формування кримінально-процесуальної політики України. Досліджується ґенеза кримінально-процесуальної політики в контексті радянської та сучасної кримінально-процесуальної доктрини, а також аналізуються подальші перспективи реформування та удосконалення кримінально-процесуальної політики України.