Можливості удосконалення роботи зі слідами деліктної зброї - Поліщук, С.М. (Держава і право, 2011)
Визначені поняття і ступенева видова відмінність речових джерел антикримінальних відомостей. Запропонована класифікація практичних дій. Розкрита сутність і послідовність криміналістичною, ордистической і процедурної роботи із особистісними і речовими джерелами антикримінальних відомостей.