Погроза щодо захисника чи представника особи як ознака об’єктивної сторони злочину, передбаченого ч. 1 ст. 398 КК України - Міщук, І.П. (Держава і право, 2011)
Розглядаються зміст та особливості погрози щодо захисника чи представника особи у зв’язку з діяльністю, пов’язаною з наданням правової допомоги, як ознаки об’єктивної сторони злочину, передбаченого ч. 1 ст. 398 КК України.