Процесуальне становище органу дізнання як суб’єкта провадження невідкладних слідчих дій - Войтович, І.І. (Держава і право, 2011)
Розглянуті теоретичні і практичні питання діяльності органу дізнання як суб’єкта провадження невідкладних слідчих дій. Основну увагу приділено розкриттю процесуального становища органу дізнання (установи та посадової особи) та особи, яка провадить дізнання при провадженні невідкладних слідчих дій. На основі проведеного дослідження та з врахуванням чинного законодавства сформульовані висновки щодо вдосконалення правового статусу органу дізнання та особи, яка провадить дізнання.