Механізм вирішення міжнародних спорів за договором до енергетичної хартії в системі засобів вирішення спорів сучасного міжнародного права - Тропін, З.В. (Держава і право, 2011)
Розглядається механізм вирішення міжнародних спорів за Договором до Енергетичної Хартії (ДЕХ) у контексті сучасного стану міжнародно-правових засобів вирішення спорів. Аналізуються умови, в яких створювались та діють засоби вирішення міжнародних спорів за ДЕХ.