Чинники підвищення демократичності управлінських мереж - Береза, А.В. (Держава і право, 2011)
Концепція управлінських мереж проаналізована з точки зору їх відповідності демократичним принципам; визначено основні способи підвищення ступеня їх демократичної легітимності.