Засадничі принципи правотворчої діяльності як основа її ефективності - Плавич, В.П.; Плавич, С.В. (Альманах права, 2012)
В статті досліджено природу, функціонування та розвиток основних (засадничих) принципів правотворчої діяльності. Показано, що принципи правотворчості є тими засадами, на яких стверджується цілеспрямована та ґрунтовна робота по створенню правових норм, перспектив розвитку не тільки права, а й суспільства і держави.