Особисті відносини подружжя за нормами ранньовізантійського права - Дячук, Л.В. (Держава і право, 2011)
Досліджуються юридичні аспекти особистих відносин подружжя в процесі еволюції їх сімейного становища на основі християнської ціннісної парадигми.