Право на свободу об’єднання в системі конституційних прав і свобод людини та громадянина - Гаєва, Н.П. (Держава і право, 2011)
Розглянуто право на свободу об’єднання в системі конституційних прав та свобод людини і громадянина, а також найбільш суттєві взаємозв’язки даного права з окремими правами та свободами людини і громадянина.