Правове життя як цілісність - Ноздрін, О.М. (Держава і право, 2011)
Висвітлюється природа правового життя, її цілісність. Означена категорія поєднує в собі весь спектр суспільних відносин, які так чи інакше проходять крізь призму певного регулятора, яким постає право.