Принципи права в компаративістському контексті - Тихомиров, О.Д. (Альманах права, 2012)
У статті висвітлюються аспекти компаративістського підходу до осмислення принципів права. Обґрунтовується доцільність їх пізнання у «форматі» співвідношення загального, особливого, одиничного та унікального.