Конституція України та принципи соціальної держави - Лощихін, О.М. (Альманах права, 2012)
Статтю присвячено дослідженню проблем визначення змісту і сутності соціальної держави, притаманних їй принципів і виконуваних функцій. Узагальнено зарубіжний досвід функціонування соціальної державності.