Проблеми реалізації принципу колегіального розгляду цивільних справ у провадженні у зв’язку із нововиявленими обставинами - Ізарова, І.О. (Альманах права, 2012)
Стаття присвячена дослідженню проблем реалізації принципу колегіального розгляду цивільних справу провадженні у зв’язку із нововиявленими обставинами, зокрема, обґрунтуванню необхідності закріплення вимоги колегіального їх розгляду у порядку такого перегляду судових рішень.