Правове регулювання україно-іспанських відносин у сфері економічного та промислового співробітництва - Князєва, Д.О. (Альманах права, 2012)
Стаття присвячена дослідженню характерних особливостей міжнародно-правового регулювання співробітництва вищевказаних держав у сфері економічного та промислового співробітництва.