До питання про особливості механізму припинення зобов’язань в силу правоприпиняючого юридичного факту — передання відступного - Коструба, А.В. (Альманах права, 2012)
Стаття присвячена дослідженню особливостей відступного як правоприпиняючого юридичного факту в зобов’язальній сфері цивільного права, зокрема, момент припинення зобов’язання відступним, його форми і порядок оформлення.