Принцип верховенства права: проблеми тлумачення та застосування в адміністративному праві - Андрійко, О.Ф.; Нагребельний, В.П.; Кисіль, Л.Є.; Педько, Ю.С.; Дерець, В.А.; Пухтецька, А.А.; Кірмач, А.В. (Альманах права, 2012)
У статті розглянуто актуальні питання тлумачення змісту принципу верховенства права у вітчизняній адміністративно-правовій доктрині, визначено основні проблеми нормативного закріплення вимог означеного принципу в українському законодавстві. Визначено ключові питання запровадження вимог принципу верховенства права у діяльності органів виконавчої влади України.