Основоположні принципи кодифікації законодавства - Вергелес, Д.Є. (Альманах права, 2012)
Стаття присвячена принципам кодифікації законодавства. Пропонується до розгляду класифікація принципів, визначення поняття принципів кодифікації та основні їх риси.