Моделювання асинхронних генераторів з двома обмотками статора при роботі на випрямляч з RC-навантаженням - Мазуренко, Л.І.; Джура, О.В.; Диннік, Л.М.; Соловйов, В.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Запропоновано математичну модель триобмоткового автономного асинхронного генератора, що живить випрямляч з RC-навантаженням при відсутності та наявності електричного зв’язку між обмотками. Наведено результати експериментальних і розрахункових досліджень.