Визначення ефективності заряду акумуляторних батарей за допомогою імпульсного методу - Павлов, В.Б.; Попов, О.В.; Павленко, В.Е.; Будько, В.І. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Запропонована методика визначення ефективності заряду акумуляторних батарей за допомогою імпульсного методу.