Дослідження взаємодії силових транзисторних перетворювачів з дуговими, плазмовими та променевими технологічними навантаженнями - Мартинов, В.В.; Руденко, Ю.В.; Монжеран, Ю.П. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Наведено основні результати, отримані при виконанні науково-дослідної роботи "Фінал".