Якість як принципова вимога дієвого закону - Мельник, А.А. (Альманах права, 2012)
У статті здійснюється аналіз категорії якість закону через осмислення філософського та філологічного її значення. Визначаються показники якості закону в їх співвідношенні з його властивостям. Досліджено критерії якості закону, його складові та фактори, що визначають якість як вимогу діючого закону.