Чи обтяжує покарання за незаконне проведення аборту вагітність потерпілої? - Павленко, І.В. (Альманах права, 2012)
Стаття присвячена розгляду питання про обтяжуючі обставини при незаконному проведенні аборту в Україні. Так, зокрема, аналізується питання про те, чи можна визнавати стан вагітності потерпілої як обставину, що обтяжує покарання згідно ст. 134 КК України.