Правовий компроміс і правовий конфлікт як ціннісні виміри права - Бобровник, С.В. (Альманах права, 2012)
Аналізуються наукові підходи до характеристики компромісу і конфлікту у праві. Обґрунтовується авторське бачення цих категорій та їх ознак як ціннісних вимірів права.