Правова поведінка та основоположні принципи права - Захаркевич, Т.С. (Альманах права, 2012)
В даній статті розкривається зміст таких суспільно-правових явищ як правова поведінка та принципи права. Також, досліджено місце та роль правової поведінки в сучасному суспільстві та її зв’язок з основоположними принципами права.