Порівняльно-правовий метод як методологічний інструментарій прихильників наукового напряму «політики права» - Іванова, А.Ю. (Альманах права, 2012)
У статті розглянуто деякі аспекти застосування порівняльно-правового методу у розробленні концепції «політика права», а також у політико-правових галузевих дослідженнях.