Принцип рівності у праві як ціннісна складова гендерної політики - Львова, О.Л. (Альманах права, 2012)
Дана стаття пропонує до розгляду один з таких ціннісних вимірів права, як рівність. В контексті цього досліджується поняття та роль гендерної рівності як ціннісної складової гендерної політики сучасної держави, спрямованої на забезпечення рівності прав людини незалежно від статі.