Верховенство права як ціннісна складова демократії - Кабанець, О.С. (Альманах права, 2012)
У статті досліджується принцип верховенства права як ціннісної складової демократії. Аналізуються сучасні підходи до розуміння принципу верховенства права, визначається його зміст, цінність для ефективного забезпечення та захисту прав і свобод громадян.