Верховенство права як ціннісна характеристика права - Карась, А.Г. (Альманах права, 2012)
У статті розглядається проблема визначення верховенства права, його становлення і закріплення в українському законодавстві. Надано обґрунтування верховенства права як ціннісної характеристики права в умовах мінливої динаміки демократизації українського суспільства. Обґрунтовано формування розуміння ціннісної характеристики верховенства права в Україні в умовах, коли суспільний інтерес до верховенства права стримуються чинним законодавством та романо-германською правовою традицією.