Правова реальність як вияв цінності права: підходи до характеристики - Карпічков, В.О. (Альманах права, 2012)
В статті аналізуються основні підходи до визначення правової реальності, обґрунтовується власне бачення цієї категорії, досліджується її природа, зміст та структура, дається характеристика правової реальності як аспекту прояву цінності права.