Конституціональні аспекти теорії органу держави - Черних, Є.М. (Держава і право, 2011)
Розглядаються конституціональні аспекти учення про орган держави, що випливають із змішування різних концептуальних засад. У центрі аналізу знаходяться основні положення французької і германської теорій органу держави та їх вплив на вітчизняну доктрину, а також поняття народного суверенітету, народовладдя, державного суверенітету, компетенції, повноважень, суб’єктивних прав.