Соціальна цінність права - Тарабукін, О.Ю. (Альманах права, 2012)
Досліджується категорія соціальної цінності права, її аспекти та детермінуючий вплив на суспільство. Розглядаються види дії права на суспільство, аналізуються наслідки правового впливу та їх результативність.