Принцип історизму у царині досліджень вітчизняної соціології права кінця ХІХ — початку ХХ століття - Музика, І.В. (Альманах права, 2012)
У статті розкривається зміст принципу історизму та його роль у методології соціології права. Розкриваються можливості цього принципу в пізнавальній діяльності вітчизняних соціологів права кінця ХІХ —початку ХХ століття.