Основні форми упорядкування нормативної правової термінології - Кушнарьова, О.В. (Альманах права, 2012)
У статті розкрито теоретичні засади упорядкування нормативної правової термінології. Охарактеризовано правові поняття «уніфікація», «гармонізація» та «стандартизація». Висвітлено стан дослідженості проблеми уніфікації нормативної правової термінології у процесі нормотворення.