Евристичний потенціал правової політології в осмисленні політико-правової дійсності - Сотник, А.Л. (Альманах права, 2012)
У статті автор розкриває евристичний потенціал правової політології в осмисленні сутності політики і права, особливостей їх взаємодії у сучасних умовах. Автор звертає увагу на роль та значення правової політології як нової галузі політичного знання в умовах формування правової держави в Україні.