Принципи правового порядку: деякі аспекти розгляду - Ступак, А.Л. (Альманах права, 2012)
В статті розглянуто правовий порядок в суспільстві, який функціонує за допомогою пріоритетів та основних засад, згідно з якими він формується та діє. Такими засадами є принципи правового порядку.