Загальні принципи права як джерело права Європейського Союзу - Стрєльцова, О.В. (Альманах права, 2012)
У роботі аналізується система загальних принципів права Європейського Союзу, виокремлюються та розкриваються конкретні складові цієї системи та простежуються тенденції їх подальшого розвитку.