Соціальна цінність та призначення державної дисципліни - Мозолюк-Боднар, Л.М. (Альманах права, 2012)
У статті розглядаються різні види функцій державної дисципліни, визначено їх поняття та особливості. Аналізуються екологічна, інформаційно-пізнавальна та обмежувальна функції державної дисципліни.