Принципи державного управління у сфері альтернативної енергетики України - Мусієнко, Т.В. (Альманах права, 2012)
У цій статті проводиться аналіз принципів управління, принципів політики у сфері альтернативних джерел енергії України. Автором показаний зв’язок принципів політики та принципів управління у сфері альтернативної енергетики, запропоновано визначення поняття «принципи управління у сфері альтернативної енергетики», а також визначено перелік принципів управління у цій сфері.