Цивільно-правове регулювання договірних видносин на оптовому ринку електроенергії України - Запайщиков, К.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто цивільно-правове регулювання договірних відносин на оптовому ринку електроенергії України. Визначено заходи, що мають передувати переходу до повномасштабного ринку двосторонніх договорів і балансуючого ринку.