Розширені математичні моделі асинхронного двигуна при орієнтуванні координат за головним потокозчепленням - Приймак, Б.І.; Благодір В.О. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Отримано дві математичні моделі асинхронного двигуна із врахуванням магнітних втрат потужності в залізі статора та ротора при орієнтуванні обертових координат за вектором головного потокозчеплення.