Економічні аспекти створення нових енергоефективних асинхронних електродвигунів для роботи з перетворювачами частоти - Плугатар, О.П.; Войтех, В.О. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Наведені результати попередніх розрахунків економічної ефективності модернізації асинхронних електродвигунів для частотно-керованих електроприводів.