Електромагнітний спосіб ідентифікації пошкоджень стержнів короткозамкненої обмотки ротора асинхронних електродвигунів - Титко, О.І.; Гуторова, М.С.; Худяков, А.В. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Розглянуто електромагнітний спосіб ідентифікації пошкоджень стержнів короткозамкненої обмотки ротора асинхронних електродвигунів. Наведено результати експериментальних досліджень діагностичних параметрів на основі аналізу індукції магнітного поля в зазорі машини.