Вплив гістерезису характеристики вхід-вихід дискретного стабілізатора на його параметри - Халіков, В.А.; Можаровський, А.Г.; Косенков, О.І. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Наведено результати досліджень впливу гістерезису в характеристиці вхід-вихід дискретного стабілізатора на його параметри для двох законів вибору коефіцієнтів передачі регулюючого органу.