Точність та збіжність чисельного моделювання розподілу напруженості електричного поля в діелектричній ізоляції з провідними мікровключеннями - Щерба, А.А.; Спінул, Л.Ю. (Праці Інституту електродинаміки НАН України, 2010)
Досліджено збіжність і точність чисельного розрахунку напруженості електричного поля у діелектричному середовищі з провідним мікровключенням залежно від параметрів кінцево-елементної сітки та методу рішення системи лінійних рівнянь.